Gå direkt till Nyheten (Statistiskt om förskolor och småhuspriser)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Statistiskt om förskolor och småhuspriser

Publicerad torsdag, 10 november 2016, 11:24 av Redaktionen

Fortsatt ökning av kostnaderna för förskolan
De totala kostnaderna för utbildningsväsendet ökade med 13 procent under perioden 2011-2015. Förskolan ökade kostnaderna med 20 procent under samma period och antalet inskrivna barn med 5 procent. Kostnaderna för utbildning på grund- och avancerad nivå inom högskola/universitet har ökat med 7 procent sedan 2011 medan antalet helårsstudenter minskade med 6 procent. Under perioden ökade kostnaderna för grundskolan med 20 procent och antalet elever ökade med 7 procent. Kostnaderna för gymnasieskolan minskade med 2 procent jämfört med 2011 och antalet gymnasieelever med 13 procent.
Läs mer

Småhuspriserna sjönk på månadsbasis
Småhuspriserna sjönk med nästan 1 procent från augusti till oktober 2016. Antalet köp som redovisas för oktober var 2 126, vilket kan tyckas vara lågt, men detta är normalt eftersom samtliga ägarbyten ännu inte är registrerade för oktober.
Läs mer