Gå direkt till Nyheten (Statistiskt om september från SCB)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Statistiskt om september från SCB

Publicerad torsdag, 03 november 2016, 11:01 av Redaktionen

Uppgång för restaurangförsäljningen i september
Restaurangernas försäljningsvolym steg med 8,4 procent under september 2016 jämfört med samma månad föregående år. Bäst gick det för lunch- och kvällsrestauranger, som ökade med 13,1 procent.
Läs mer

Ökning för tjänsteproduktionen i september
Tjänsteproduktionen ökade med 0,5 procent i september jämfört med augusti i säsongrensade värden. För perioden juli-september var produktionen oförändrad jämfört med april-juni, säsongrensat. I kalenderkorrigerade tal ökade tjänsteproduktionen med 3,0 procent under september, jämfört med motsvarande månad föregående år.
Läs mer

Industrins orderingång ökade i september
Industrins totala orderingång ökade med 7,3 procent i september jämfört med augusti, i säsongrensade tal. Jämfört med september föregående år minskade orderingången med 16,4 procent, i kalenderkorrigerade tal.
Läs mer

Industriproduktionen ökade i september
Produktionen inom industrin ökade i september med 6,8 procent jämfört med augusti, i säsongrensade tal. Jämfört med september föregående år ökade produktionen med 1,5 procent, i kalenderkorrigerade tal.
Läs mer