Gå direkt till Nyheten (Statistiskt om växthusgaser och löner)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 05 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Statistiskt om växthusgaser och löner

Publicerad måndag, 31 oktober 2016, 10:54 av Redaktionen

Nytt från SCB idag

Utsläppen av växthusgaser fortsätter att öka
Utsläppen av växthusgaser fortsätter att öka enligt ny statistik från SCBs Miljöräkenskaper. Bakom ökningen under andra kvartalet står framför allt el- gas och värmeverk, transportbranschen och kemikalietillverkning. Hushållen minskar under samma period sina utsläpp.
Läs mer

Arbetskraftskostnaderna ökade i augusti
Det preliminära arbetskostnadsindexet för den privata sektorn har för augusti beräknats till 119,9 för arbetare och 123,3 för tjänstemän. Sedan augusti 2015 har arbetskraftskostnaden ökat med 2,7 procent för arbetare och 2,5 procent för tjänstemän.
Läs mer