Gå direkt till Nyheten (Statistiskt om familjebildning och värdepapper)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 06 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Statistiskt om familjebildning och värdepapper

Publicerad tisdag, 18 oktober 2016, 09:51 av Redaktionen

Var tionde barnfamilj är en ombildad familj
I Sverige finns drygt 1,1 miljoner familjer med barn under 18 år. Sju av tio är kärnfamiljer, två av tio familjer med en ensamstående förälder och en av tio är en ombildad familj. Mer än åtta av tio familjer har ett eller två barn. Familjernas storlek skiljer sig åt mellan Sveriges kommuner. Andelen familjer med ett barn är högst i Solna och andelen med minst fyra barn är högst i Pajala.
Läs mer

Minskad upplåning i kortfristiga värdepapper
Under september minskade den totala utestående räntebärande värdepappersskulden med 72 miljarder, till 7 096 miljarder kronor. Bakom minskningen låg främst nettoförfall och återköp av kortfristiga värdepapper till ett värde av 85 miljarder kronor.
Läs mer

– SCB