Gå direkt till Nyheten (Statistiskt: Minskad produktion)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 06 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Statistiskt: Minskad produktion

Publicerad måndag, 10 oktober 2016, 11:16 av Redaktionen

Minskad produktion inom näringslivet
Produktionen inom näringslivet minskade med 2,1 procent i augusti jämfört med juli, korrigerat för säsongeffekter. Jämfört med augusti 2015 ökade produktionen med 1,2 procent i kalenderkorrigerade tal.
Läs mer

Hushållskonsumtionen oförändrad
Mellan augusti och juli blev konsumtionen oförändrad, i säsongrensade värden. För perioden juni-augusti ökade konsumtionen med 0,6 procent, i säsongrensade tal, jämfört med perioden mars-maj. Hushållskonsumtionen ökade med 2,6 procent under augusti 2016 jämfört med motsvarande månad förra året.
Läs mer

– SCB.se