Gå direkt till Nyheten (Nytt från SCB i dag – orderingången minskar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 02 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt från SCB i dag – orderingången minskar

Publicerad onsdag, 05 oktober 2016, 10:09 av Redaktionen

Uppgång för restaurangförsäljningen i augusti
Restaurangernas försäljningsvolym steg med 6,2 procent under augusti 2016 jämfört med samma månad föregående år. Bäst gick det för kaféer, som ökade med 16,0 procent.
Läs mer

Industrins orderingång minskade i augusti
Industrins totala orderingång minskade med 9,8 procent i augusti jämfört med juli, i säsongrensade tal. Jämfört med augusti föregående år minskade orderingången med 5,6 procent, i kalenderkorrigerade tal.
Läs mer

Minskning för tjänsteproduktionen i augusti
Tjänsteproduktionen minskade med 1,4 procent i augusti jämfört med juli i säsongrensade värden. För perioden juni-augusti ökade produktionen med 0,7 procent jämfört med mars-maj, säsongrensat. I kalenderkorrigerade tal ökade tjänsteproduktionen med 2,8 procent under augusti, jämfört med motsvarande månad föregående år.
Läs mer

Industriproduktionen minskade i augusti
Produktionen inom industrin minskade i augusti med 4,1 procent jämfört med juli, i säsongrensade tal. Jämfört med augusti föregående år minskade produktionen med 4,8 procent, i kalenderkorrigerade tal.
Läs mer