Gå direkt till Nyheten (Statistiskt om privat välfärd och stor utlåning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 mars 2019
  1. Dagens namn:
  2. Joakim och Kim
  3. I morgon:
  4. Bengt

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Statistiskt om privat välfärd och stor utlåning

Publicerad torsdag, 22 september 2016, 10:15 av Redaktionen

Privata företags verksamhet ökar i välfärden
Den totala verksamheten inom vård, skola och omsorg uppgick under 2014 till 960 miljarder. Av detta stod privata företag för 166 miljarder, vilket innebär att 17 procent av verksamheten inom välfärdssektorn utförs av privata företag. Läs mer

Rekordutlåning till hushåll och företag
Banker och bostadsinstitut lånade ut historiskt stora belopp till hushåll och icke-finansiella bolag under andra kvartalet 2016. Nettoutlåningen var 133 miljarder kronor. Senast utlåningen var på motsvarande nivå var under 2007. Läs mer

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet