Gå direkt till Nyheten (Nytt från SCB i dag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 september 2019
  1. Dagens namn:
  2. Orvar
  3. I morgon:
  4. Fredrika

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt från SCB i dag

Publicerad fredag, 02 september 2016, 09:39 av Redaktionen

Tjänstepriserna steg under kvartal 2 Tjänsteprisindex steg med 0,1 procent mellan första och andra kvartalet 2016. Motsvarande förändring under förgående kvartal var en uppgång med 0,3 procent. Sedan andra kvartalet 2015 har Tjänsteprisindex stigit med 0,4 procent. Motsvarande årstakt föregående kvartal var en uppgång på 0,4 procent. Läs mer

Nya bilar ökning med 3,6 procent Under augusti 2016 nyregistrerades 28 811 personbilar, en ökning med 3,6 procent jämfört med augusti föregående år. Detta enligt Trafikanalys officiella månadsstatistik över nyregistrerade fordon. Läs mer

Minskat överskott i bytesbalansen Bytesbalansen gav andra kvartalet ett överskott på 36 miljarder kronor. Motsvarande kvartal föregående år uppgick överskottet till 37 miljarder kronor. Det är minskade överskott i varuhandel och tjänstehandel som bidrog till försvagningen av bytesbalansen. Läs mer