Gå direkt till Nyheten (Sunnersbergs församling hade resa till slott och koja)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sunnersbergs församling hade resa till slott och koja

Publicerad onsdag, 25 maj 2016, 11:39 av - Inskickat material

En resa ”från slott till koja” var temat för utflykten som Sunnersberg församling arrangerade förra veckan.

sunnersbergsresa

Dagens första stopp var i Levene där församlingens tidigare kyrkoherde Leif Nordlander tog emot. Färden gick sedan vidare till Bjertorps slott där det bjöds på en fin två rätters middag i slottets matsal. Vi kunde även njuta av det fina vädret en god stund på slottets terass. Ett besök på Sivans ost i Levene stod sedan på programmet. Där fick vi provsmaka många olika ostar och det blev även en hel del handlat av dessa delikatesser. Resan avslutades sedan med ett besök i en koja eller rättare sagt i en kåta. Vid ”Larssons grillkåta” vid Lidans strand  intog vi  efterrätt i form av grillade bananer, glass och äkta kokekaffe.

– Anna-Carin Jonsson