Gå direkt till Nyheten (Traditionsenlig julmusik vid granen)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Traditionsenlig julmusik vid granen

Publicerad torsdag, 24 december 2015, 11:42 av Joakim Stegelmeyer

fralsis-jul-2015-3Frälsningsarméns musikkår spelade traditionsenligt vid granen på Nya Stadens Torg i förmiddags. Vädret var i år gynnsamt för en utomhusspelning på julafton med många plusgrader och uppehåll. En ganska talrik publik hade mött upp för att lyssna och bidra till den traditionella insamlingen, ”Håll grytan kokande”. Under ledning av Bo Jennesjö spelade musikkåren många kända julmelodier av såväl andlig som mer profan karaktär. Dessutom lästes julevangeliet innan musikkåren avslutade med att önska alla närvarande God Jul.

fralsis-jul-2015-2