Gå direkt till Nyheten (Dämpad inledning när Lidköpingssällskapet hade glad julfest)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dämpad inledning när Lidköpingssällskapet hade glad julfest

Publicerad tisdag, 01 december 2015, 09:27 av Redaktionen

Inledningen av Lidköpingssällskapets i Stockholm traditionella julfest var lite dämpad. Man inledde nämligen med att minnas Stig Lundström – sällskapets mångårige ordförande som hastigt avled i september.

Maria Thomée som efterträdde Stig Lundström på ordförandeposten i våras minde om Stigs gärning och de förberedelser inför sällskapets 90-årsjubileum han stod mitt uppe i när sjukdomen slog till.  Tyst minut följde, även till minnet av Lars-Erik Isaksson som nyligen lämnat kretsen.

Flera av ledamöterna i sällskapet bidrog till underhållningen på julfesten som hölls i ett hotell i Värtahamnen. Många västgötahistorier lockade till skratt – berättade av bl a Bengt Råsled, Hjördis Frostensson, Ulf Uebel, Bibbi Rumin och Ove Lundgren. Trumpetspel blev det också, trakterade instrumentet gjorde Tomas Granqvist.

Läs mera – klicka här