Gå direkt till Nyheten (Grötfest hos Reumatikerföreningen Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Grötfest hos Reumatikerföreningen Lidköping

Publicerad fredag, 27 november 2015, 09:05 av - Inskickat material

Efter några års uppehåll, har nu traditionen med en grötfest innan jul, återupptagits.

I onsdags kväll träffades föreningens medlemmar i Norra Härene bygdegård och åt gröt med skinksmörgås.

För underhållningen stod orkestern ”Vännerna”, sju glada män från Lidköping med omnejd, som spelade blandad musik från 1940-talet och framåt. Efter kaffet var det lotteridragning med 30 fina vinster, skänkta från företag och medlemmar.

Sven-Olof Larsson presenterade några av nästa års aktiviteter och tackade fest- och lotterikommittén som ordnat med den goda gröten och det stora lotteriet. Som avslutning på året är alla välkomna på lussefika i föreningslokalen den 10 december.