Gå direkt till Nyheten (Årsfest med prisregn för Kinne Vedums IF)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 27 september 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Årsfest med prisregn för Kinne Vedums IF

Publicerad onsdag, 04 november 2015, 09:13 av - Inskickat material

Kinne-Vedums IF har haft årsfest och prisutdelning för 2015 och denna gången var det på Arena Bowling och Vänercatering som festen hölls. Ett 70-tal medlemmar var på plats och det var Linnéa Kron som hälsade välkommen och bjöd till bords.

kinnevedumfest_151104Alla pristagare. Bilden är klickbar till större format.

Efter maten var det dags för prisutdelning och först ut var damlaget. Damlaget blev 8:a i sin serie och tränare under året har varit John Kall och Per Bertilsson med Inger Andersson och Thommy Johansson som lagledare. Dessa tackades med en gåva och blomma av styrelsen.

Årets offensiv : Lina Ander
Årets defensiv: Felicia Kall
Årets genombrott: Emma Franzen
Årets Kompis: Annelie Hoff

Sen var det herrarnas tur och A-laget hamnade på 10:e plats i sin serie och fick därmed kvala för att stanna kvar, men det lyckades inte så nästa år blir det 6:an. U-laget hamnade på en 6:e plats. Tränare under året har varit Jesper Rydh på vårsäsongen och Jim Larsson på hösten samt Håkan Andersson. Lagledare Lennart Olsson, Andreas Nyman och Johan Olsson. Dessa tackades också med en blomma och en gåva.

Årets defensive  A-lag: Robert Hedberg
Årets defensive U-lag: Gustav Svensson
Årets offensive A-lag Mikael Lugn
Årets offensive U-lag Daniel Lindh
Årets Komet A-lag: Mikael Sahlqvist
Årets komet U-lag: Isak Dahlström
Årets kompis: Mikael Lugn

Det var även utdelning av priser på sponsorkorten till ett flertal glada vinnare innan musiken drog igång och ännu ett fotbollsår kan läggas till handlingarna.

Lisbet Hedberg