Gå direkt till Nyheten (Lidköpings E – sportcenter; Tävlingar i bilkörning och fotboll)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpings E – sportcenter; Tävlingar i bilkörning och fotboll

Publicerad Friday, 25 September 2015, 10:52 av - Inskickat material

Fotboll kan vara knepigt tycker en del. Bilkörning kan vara knepigare tycker andra. Att kombinera dessa knepigheter borde ju då vara knepigt för alla kan man kanske då misstänka.
Därför måste ju Rocket League vara något för oss tänkte vi i Lidköpings dataförenings E – sportgrupp. Varför inte ta och arrangera en turnering i detta spel under jubileumsveckan?
Det skriver Manuel Melani i ett referat från jubileumsveckan i E-sportcentret.

Under Lidköpings E – sportcenter jubileumsvecka passade torsdagsgänget på att arrangera en turnering i det vansinnigt roliga ”bollspelet” Rocket League. Frågan var bara om det fanns tillräckligt många spelare med bollsinne för att fylla upp turneringen?
Efter mycket om och men var det tre lag med vardera två spelare som anmälde sig till turneringen.

På plats inför turneringen fanns även Bengt Torstensson, Erik Forsaeus och Anton Fräs. De hade åtagit sig uppgiften att som ”idrottsreportrar” sända matcherna på Twich.

Turneringen avlöpte utan större problem och vi som var på plats, både i lokalen och framflr skärmarna hemma, kunde konstatera att laget Sellinski behandlat både fordon och boll på ett sätt som resulterat i att de gjort ”raketkarriär” och till slut stod som segrare i denna ”symbios-sport” mellan rally och fotboll.

Om lagets medlemmar har en framtid inom fotbollen eller om de lyckas behålla körkorten är väl däremot en fråga som bara framtiden kan svara på.

Om du nu är besviken för att missat denna turnering och nu undrar om vi kommer att anordna ytterligare turneringar i detta spel kan vi bara svara att det med all säkerhet blir ytterligare en turnering bara vi arrangörer fått tid att hosta upp vägdammet och kurerat den åksjuka vi drabbats av.

Resultat
1: Sellinski
2: Swag Yolo L33T
3:  Team Baboono

Manuel Melani