Gå direkt till Nyheten (Sjukhusdirektören slutar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 02 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sjukhusdirektören slutar

Publicerad tisdag, 15 september 2015, 16:15 av Björn Smitterberg

sjukhusdirektorlarsjohanssoSjukhusdirektören Lars Johansson, chef för Skaraborgs Sjukhus, meddelade i dag att han har sagt upp sig från sin tjänst.

–Jag kommer börja ett nytt jobb som direktör för utbildning och kultur i region Jönköping. Jag har en relativt kort tid bakom mig som sjukhusdirektör för ett av Sveriges bästa sjukhus inom många kategorier och det är med delade känslor jag har fattat detta beslut. Mitt beslut baseras på en helhetsbedömning där familjeskäl varit vägledande för mig, säger Lars Johansson.

Lars Johansson arbetar kvar till dess ny sjukhusdirektör tillträtt.