Gå direkt till Nyheten (Martin Fogel spelar i Stadsträdgården)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 18 januari 2019
  1. Dagens namn:
  2. HildaH och ildur
  3. I morgon:
  4. Henrik

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Martin Fogel spelar i Stadsträdgården

Publicerad tisdag, 28 juli 2015, 07:14 av Redaktionen

Martin_FogelLidköping Music Festival kommer att inledas i Stadsträdgården med konstnärlig ledare Martin Fogel, mezzosopran Matilda Paulsson, pianisten Colin Stone samt Lidköpingsdottern Regina Fredriksson. Det blir i stadsträdgården på söndag eftermiddag.
Arkivbild – Martin Fogel.

Lidköping Music Festival inleds i år med en samlingskonsert i Stadsträdgården. Konstnärlige ledaren Martin Fogel som just erhållit hederstiteln “Associate of the Royal Academy of Music” i London bjuder in internationellt framstående musiker som exempelvis Mezzosopranen Matilda Paulsson, pianisten Colin Stone, samt Lidköpingsdottern Regina Fredriksson som har etablerat sig som en framstående sopran. Vi utlovar klassiska pärlor av Chopin, Rodrigo, Bizet, Piazzolla med mera.

– Denna klassiska konsert kommer att bli något utöver det vanliga, med musik av riktigt hög klass, säger Helene Wellner, kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun.

2 augusti klockan 16:00, Stadsträdgården i Lidköping

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet