Gå direkt till Nyheten (Experter på evenemang samlas i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Experter på evenemang samlas i Lidköping

Publicerad torsdag, 26 februari 2015, 13:47 av - Inskickat material

Svensk och internationell expertis på evenemangsforskning och idrottsevenemang kommer att samlas i Lidköping den 21 mars. Initiativet till denna träff har tagits av Lidköpings Kommun, Kultur och Fritid, och SISU idrottsutbildarna. Totalt blir det sju föreläsare. Seminariedagen hålls i Galejan/Parketten.

Arrangemanget, ”En inspirationsdag om framtidens arenor, evenemang, intäkter & engagemang” har lyckats samla flera av de främsta svenska idrottsentreprenörerna tillsammans med världens kanske ledande forskare inom området, Professor Donald Getz.

Förutom Professor Getz, författare av branschbibeln ”Event Studies” med flera vetenskapliga verk, och bl.a. Professor Emeritus vid University of Calgary, samt adjunktsprofessor vid Haskayne School of Buisness, så deltar bl.a. Leif Johansson från Riksidrottsförbundets (RFs) Centrum för Idrottsevenemang, IK Sävehofs och Partille Cups drivande kraft Stefan Albrechtsson och Gothia Cups, men också danska motsvarigheten Dana Cups initiativtagare, Sven Ivarsson. Övriga föreläsare under dagen är Mats Jönsson Åhus, SISUs Tryggve Olsson samt Glenn Rytterfjell från Lidköpings kommun.