Gå direkt till Nyheten (Dagens nya filmer på Folkets Hus)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dagens nya filmer på Folkets Hus

Publicerad fredag, 19 september 2014, 05:59 av - Inskickat material

Fredag – det är alltså dags för premiärer på Folkets Hus. Det här är veckans nya filmer.

Min så kallade pappa.

Gravida Malin har ingenstans att bo när hennes pojkvän Frank gör slut. Hon söker upp sin far Martin, som visar sig vara en arrogant och självisk skådespelare på väg utför.

Innan Malin hinner förklara vem hon är drabbas Martin av en stroke som raderar hela hans minne. Malin och Martin får möjlighet att fabricera en ny, lycklig barndom tillsammans. I rollerna: Mikael Nyqvist, Lisa Henni med flera  Ålder: 11 år.

Amazonia

Den lilla apan Sai är född och uppvuxen på cirkus. På en resa till nästa uppträdande kraschar Sais flygplan mitt i Amzanoias djungel. Ensam och övergiven får Sai upptäcka den värld som borde vara naturlig för honom.

The Maze Runner

Thomas vaknar upp instängd i en jättelik labyrint. Det enda sättet att ta sig ut levande är att samarbeta med andra som visar sig finnas i samma labyrint. Tillsammans hittar de ledtrådar som verkar höra till en organisationen W.C.K.D.  Ålder: 15 år