Gå direkt till Nyheten (Festivalen: – Jag trodde först det skulle bli flopp i dag – men så kom alla!)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Festivalen: – Jag trodde först det skulle bli flopp i dag – men så kom alla!

Publicerad Sunday, 24 August 2014, 15:46 av Björn Smitterberg

ann-sofi-palmhammar_140824Ann-Sofi Palmhammar i Astma-Allergiförbundet i Lidköping trodde vid 2-tiden att allt förberedelsearbete för dagens barnfest i Stadsträdgården skulle vara förgäves. Ingen publik men desto mera vatten. regnet öste ned.
– Jag var säker på en flopp, men så slutade det regna och publiken började komma, sa Ann-Sofie Palmhammar vid 15-tiden. Och det kom ny publik hela tiden.

skattjakt

Till skattjakten i Stadsträdgården växte kön hela tiden efter den häftiga regnskuren. Här är det William och Victor som starar och får sitt första pris – genom att gissa mängden flingor i en påse. Gott om priser var det och en stor del av dessa stod Frebaco för tillsammans med Länsförsäkringar.

helensdaansskola

På scenen dansade Heléns Dansskola och det var häftig uppvisning med gymnastik i den högre skalan.

dans

Ann-Sofie Palmhammar blev alltså nöjd – publiken kom. Värre var det med komikerna Knaster och Knas – ena halvan fick ställa in. Han tillbringar söndagen på BB md sin hustru. Men det räckte väl med ena halvan i dag.

Söndagen var den avslutande delen av årets Kultur- och Porslinsfestival. Den överläts i år till Astma-Allergiförbundet i Lidköping.