Gå direkt till Nyheten (Debatt:
– Jag blir personligt angripen, skriver Kjell Hedvall)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 maj 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt:
– Jag blir personligt angripen, skriver Kjell Hedvall

Publicerad fredag, 15 augusti 2014, 11:33 av - Inskickat material

socialdemokraterna-ros– Nu blir jag angripen igen, skriver Kjell Hedvall (S) med anledning av en debattartikel i Lidköpingsnytt som delvis handlar om saneringen av mark för bostadsbyggande. Tidigare artiklar i debatten om saneringen:
https://www.lidkopingsnytt.nu/2014/08/13/vansterpartietstatsbidrag-for-sanering-i-hamnstaden/
Moderater: (V) har fel i sak om saneringen

Jag angrips som person igen.

Även i denna valrörelse inriktar sig den borgerliga oppositionen på mig som person.

Med en rad falska påståenden går man till angrepp för att minska mitt förtroende.

1. Bertil Jonsson (M) kallar mig ständigt för nedlåtande HSB./Han som bestämmer.
Trots att de flesta vet att jag är mycket demokratisk.

2. Folkpartisterna gör mig till ordförande i  Styrgrupp för Hamnstaden och angriper mig för bristande information och delaktighet.
Jag är inte ordförande i den styrgruppen. Däremot är Samhällsbyggnadsnämnden ansvarig för planeringsfrågor.
I den nämnden sitter Jan Håkan Otterberg (Fp). Så kritiken riktar han emot sig själv. Framgick det???

3. Annika Håkanson (M) skriver att jag undertecknat avtal  som inte behandlats i kommunen.
Hon skriver inte att samma överenskommelse också är underskriven av Bertil Jonsson (m) samt kommundirektören. Det vi skrivit på skall följas av ett exploateringsavtal  som givetvis skall behandlas av ansvarig nämnd. Det står i en överenskommelse med byggbolagen för Hamnstaden och får ses som papper att det är vi som jobbar ihop. 4. Miroslawa Trendowich från det ohållbara alternativet tar återigen mitt uttryck ur sitt sammanhang och utnyttjar det för misstroende. Samtidigt anmäler hon mig till JO för en åsikt jag hade för 35 år sedan. Det var en ond  gärning. Något jag aldrig gör medvetet. (JO är statens person att kontrollera att statliga myndigheter följer sina uppdrag) Exemplen ovan visar tydligt att det saknas politisk kompetens från oppositionens att leda Lidköpings Kommun. Dessutom står det helt klart att Moderaterna är djupt splittrade .Detta kommer att framgå i valrörelsen.

Kjell Hedvall. Kommunalråd (S)