Gå direkt till Nyheten (Rörstrand – ett centrum för ”Mello”?)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 18 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Lillemor och Moa
  3. I morgon:
  4. Elisabet och Lisbet

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rörstrand – ett centrum för ”Mello”?

Publicerad torsdag, 23 januari 2014, 11:34 av Björn Smitterberg

Melodifestivalens deltävling kommer att gå i Sparbanken Lidköping Arena, där bl a huvudsponsorn Coop kommer att ta stor plats. Men nu verkar det som om Rörstrand Center får en annan roll. Flera företag och bl a rikspress som kommer att ha arrangemang i anslutning till ”Mello” kommer att använda restauranger och lokaler i Rörstrandsområdet. Förutom press, efterfester och liknande har bilföretag anmält att de önskar plats för utställningar. Beslut fattas under den allra närmaste tiden.