Gå direkt till Nyheten (Västerås räckte inte till mot Villa i World cup)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 17 juni 2019
  1. Dagens namn:
  2. Torborg och Torvald
  3. I morgon:
  4. Björn och Bjarne

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Västerås räckte inte till mot Villa i World cup

Publicerad torsdag, 10 oktober 2013, 17:49 av Tore Sahlström

Villa BK fick den allra bästa starten då årets World Cup-äventyr inleddes i Göransson Arena I Sandviken.
Lidköpingslaget besegrade Västerås med 3-0 (1-0).

Första halvlek började lite trevande men när fyra minuter återstod bröt Villastjäran Daniel Andersson genom hela VSK-försvaret och skickade iväg en klockren passning till Petter Björling som gjorde 1-0. Petter Björling stod även för en assist till 3-0-målet som Tim Persson gjorde.

I andra halvlek ökade Villa tempot betydligt och Villas målkung David Karlsson utnyttjade ett misstag i VSK-försvaret och kontra in 2-0. När sedan 13 minuter var kvar av matchen fastställde Tim Persson slutresultatet till 3-0. Matcherna spelas 2x 30 minuter.

Villa spelar i samma grupp (A) som fjolårsvinnaren Zorkij samt även det ryska Vodnik spelar i grupp A. Nu får Villa en lång vila – för nästa match går inte förrän kl. 22.00 på fredag kväll och då lär motståndet bli vassare än vad Västerås stod för på torsdagseftermiddagen. Därefter ett kort uppehåll för att sedan kl.08.30 på lördag morgon ta an det ryska laget Vodnik.

En kommentar på “Västerås räckte inte till mot Villa i World cup”

  1. 9969 skriver:

    Hela 200 åskådare,det är stort!

Kommentarerna är stängda