Gå direkt till Nyheten (Kvinna känner sig lurad på ett teleabonnemang)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 06 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kvinna känner sig lurad på ett teleabonnemang

Publicerad tisdag, 24 september 2013, 15:38 av Redaktionen

En dam i Lidköping anser att hon blivit pålurad ett teleabonnemang. Ett företag ringde upp henne och spelade även in ett samtal. Företaget menar att Lidköpingsdamen beställde ett abonnemang – medan damen menar att hon bara gått med på att få information.

Efter samtalet har det kommity räkning på 849 kronor från det uppringande företaget och företaget har även sagt upp kvinnans löpande avtal med Telia utan hennes medgivande. Företaget svarar inte på hennes och sonens försök att nå det. Kvinnan begär nu att Allmänna Reklamationsnämnden skall ingripa mot företaget.

4 kommentarer på “Kvinna känner sig lurad på ett teleabonnemang”

 1. Daniel Bäckström skriver:

  ”Nej, tack”.. *klick*

 2. Svenne02 skriver:

  Jag blir uppriktigt sagt ledsen när jag läser detta. Jag svarar numera inte i varken mobil eller hemtelefon om numret inte ligger i min adressbok. Tråkigt att det ska vara så.

 3. Linus Karlström skriver:

  Efter att ha varit medlem i NIX för mobiler sedan de startade kan jag säga att det är väldigt många telemarketingföretag och call centers som inte följer NIX-registret och ringer ändå. Riktigt irriterande ibland.

 4. OveNordstrom skriver:

  Avtal skulle aldrig vara bindande om de inte är skriftliga.

Kommentarerna är stängda