Gå direkt till Nyheten (Artiskavalkad på julfest i Arenan)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Artiskavalkad på julfest i Arenan

Publicerad Monday, 26 August 2013, 14:00 av - Inskickat material

Just nu – dagen efter Kultur- och Porslinsfestivalen kungörs att Sparbanken Lidköping Arena besöks av en stor julturné i december.

glasses online cheap

I ett pressmeddelande i dag berättas att det nu är klart med en stor julfest med en rad kända artister den 19 december.

Bakom meddelandet står glenn Rytterfjell som sköter evenemangen i Sparbanken Lidköping Arena.

– En tomteparad med Sveriges bästa artister gästar oss, skriver han.

Arenagubben i tomtekläder

– Sedan dörrarna till Sparbanken Lidköping Arena öppnades för första gången har ambitionen varit att varje år kunna bjuda på en riktigt bra julshow. Tyvärr fick vi göra ett uppehåll under 2012, då Måns Zelmerlöws inbokade julshow sent ställdes in, för sent för att det skulle finnas en möjlighet att ersätta Måns med en annan julshow av hög kvalité. Redan då var vi dock i kontakt med arrangören av ”Julgalan” och detta har nu utmynnat i att dessa under 2013 i stället förlägger en dag i sin turnékalender till Sparbanken Lidköping Arena.

Julgalan har under de 15 år som den turnerat runt i Sverige hunnit med att bli både en tradition och en institution i svenska nöjesliv. Medverkande i år är:
Timbuktu
Darin
Agnes
Lasse Berghagen
Andreas Johnson
Brolle
Jill Johnson
Pauline

Allt professionellt presenterat av Gina Dirawi som ledde Melodi-festivalen i SVT.

– Det är med mycket stor tillfredställelse som jag välkomnar en av Sveriges största nöjesproduktioner överhuvudtaget och Sveriges största julshow utan jämförelse  till  Sparbanken Lidköping Arena. Detta blir helt utan konkurrens den mest artistintensiva kvällen i Sparbanken Lidköping Arena så här långt och något som vi kan bygga viktiga lärdomar av inför framtiden, säger Glenn Rytterfjell.

zp8497586rq