Gå direkt till Nyheten (Satsar på att må bra – öppnar fitnessbutik i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Satsar på att må bra – öppnar fitnessbutik i Lidköping

Publicerad Tuesday, 06 August 2013, 15:01 av Björn Smitterberg

När Daniel Sundvall som 26-åring förra året blev arbetslös såg han chansen att förverkliga sin dröm han haft i tolv år. Om ett par veckor öppnas hans butik med inriktning på att hjälpa människor att må bra.

 

Nu är det inte en vårdcentral han öppnar, utan en butik som säljer varor och tjänster till människor som vill äta rätt och som vill motionera eller träna.

– Det är ju massor av människor som går på gym eller motionerar. Jag skall erbjuda mig tjänster som personlig tränare, jag skall hjälpa kunderna hitta rätta träningsformerna och de rätta maträtterna.

I den butik han nu bygger upp på Järnvägsgatan i en uppsnyggad lokal kommer det att finnas kläder, kosttillägg och hjälpmedel. Daniel Sundvall som egentligen är hemmahörande i Grästorp tycker att Lidköping var lämplig för en fitnessbutik med personlig tränare. Han har butiken som franchisetagare och samarbetar med liknande butiker på andra håll.

– Jag har tränat sedan ungdomen och i mer än tolv år har jag velat starta en verksamhet som den här. Jag vill kunna ge råd och tips, jag vill kunna ge kunder specialskrivna träningsråd och dieter. Jag vill också kunna sälja lite saker.

– Förra året blev jag arbetslös – men att vara industriarbetare i Grästorp med hela Trollhättans arbetslöshet inpå knutarna var inte roligt. Så jag bestämde mig för det här – jag tror på det här och hoppas att kunderna hittar mig.