Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 december 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Veckans nya företag

Publicerad tisdag, 21 maj 2013, 11:33 av Björn Smitterberg

Här är de nybildade företag som förra veckan registrerades vid Bolagsverket och som har säte i västra Skaraborg.

Café Söta Drömmar
har bildats som enskild firma med adress Gillstadsvägen 1 i Lidköping för att driva bageri, konditori, café och handla med livsmedel. Innehavare är Mina Margareta Ilinga Garsten, Norra Kedum.

Vänerfönster AB
har bildats med adress Mynthusgatan 17 i Skara för att handla med byggmaterial, främst fönster samt förmedla monteringstjänster. Styrelsen utgörs av Fredrik Evert Fogel, Skara.

Aleda Fastighetsförvaltning AB
har bildats med adress Ale Torg 12 i Nödinge och med säte i Grästorp. Företaget skall bedriva fastighetsförmedling m m. VD och styrelseordförande är Alf Lars Erik Eriksson, Bohus, och styrelseledamot är Lars Daniel Eriksson, Surte.

Skila Inredning
har bildats som enskild firma på Torggatan 9 i Grästorp för att utföra konsultuppdrag inom inredning m m samt handla med bl a textilier och tapeter. Innehavare är Anna Christina Baldinger, Grästorp.

Klokskap i Väst AB
har bildats med adress Jung Åsa 5 för att erbjuda konsulttjänster inom företagsorganisation, programvaruutveckling, hemsidor, marknadsföring m m, kursverksamhet och handel med utbildningsmaterial, konstnärsmaterial m m. Styrelsen utgörs av Carl-Uno Mårten Olsson, Jung.

Städfirma 123
har bildats som enskild firma med adress Genomfartsvägen 44 i Vara för att erbjuda fastighetsskötsel, städtjänster, målningstjänster och flyttjänster. Innehavare är Gedas Duzinas, Vara.

Hällekisfröjden AB
har bildats med adress Hönsätersvägen 12 i Hällekis för att erbjuda för att driva handel med dagligvaror. Styrelsen utgörs av Eva Sonja Kristina Fröjd, Hällekis.

Hörnborg Konsult AB
har bildats med adress Körsbärsvägen 4 i Lundsbrunn. Företaget skall driva läkarverksamhet på uppdrag av företag och landsting. Styrelsen utgörs av Mats Holger Härnborg, Lundsbrunn.