Gå direkt till Nyheten (Kräver tusentals kronor efter hål på byxa)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 augusti 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kräver tusentals kronor efter hål på byxa

Publicerad fredag, 10 maj 2013, 11:21 av Björn Smitterberg

En person i Göteborg vill att en butik i Lidköping skall stå för bilkostnaden mellan Göteborg och Lidköping två gånger. Bakgrunden är att kvinnan vid ett tidigare besök i Lidköping köpt ett par byxor. Det visade sig dock att byxornas kvalitet var undermåliga.

Vid klagomål till butiken uppger kunden att butiken ansett att det gått för lång tid för reklamation, och därefter har reparationerna inte godkänts av kunden. Tvisten mellan parterna har pågått sedan i höstas.

betta fish diseases

Nu får Allmänna Reklamationsnämnden ärendet för avgörande.

jfdghjhthit45