Gå direkt till Nyheten (Västtrafik: Utan telefon får man leta upp en annan toalett)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. 03 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Västtrafik: Utan telefon får man leta upp en annan toalett

Publicerad tisdag, 05 februari 2013, 19:15 av Björn Smitterberg

Enligt Västtrafiks presschef Kristian Lans får den som inte har mobiltelefon söka upp en annan offentlig toalett än den på Resecentrum.

Det sade Kristian Lans i en radiointervju i dag och han sade även att Lidköping var först med det nya systemet att betala via mobiltelefon och att det är ett försök som pågår just i Lidköping. Det är förstås uppgifter som Västtrafik inte ville lämna ut på måndagen när Lidköpingsnytt hade kontakt med presstjänsten.

Radio Skaraborgs intervju – klicka här

10 kommentarer på “Västtrafik: Utan telefon får man leta upp en annan toalett”

 1. Jorgen_Oberoende_liberal skriver:

  Deras agerande är så märkligt!

  Vad mer finns på den ”dolda” agendan?

 2. roudrunner skriver:

  Hoppas att dom själva står där och att deras mobil inte fungerar skall dom smita runt hörnet för att uträtta sina behov ?????

 3. OveNordstrom skriver:

  Är svenska folket missnöjda med sitt ”entrepenörssverige”? Här har ju Västtrafik enl alla valfrihetens regler lämnat över denna skötsel till entrepenören Jernhusen och ändå klagas det????????

 4. Mats Mörby skriver:

  Föreslår att alla resenärer gör en protestpink på stationshusets vägg !

 5. Jalid skriver:

  Absolut inte första gången Västtrafik hänvisar till uppgifter som dom sedan inte kan eller vill lämna till allmänt beskådande.

 6. batsman skriver:

  FY FAN vilket översitteri.
  Leta upp en annan toalett vill jag inte, men gärna välja en annan aktör inom kollektivtraifken.
  Initivtivtagaren till detta vansinne bör ta reda på var pepparn växer.

 7. Redaktören skriver:

  Jernhusen äger och förvaltar järnvägsstationerna som ägs av staten. I det här fallet sköter Västtrafik stationen. /red

 8. Knazig skriver:

  Fan vad ni lipar… Är väl upp till var och en näringsidkare att bestämma om sin egen toalett. Är väl komunen man ska klaga på som inte har några offentliga toaletter…

 9. Metal85 skriver:

  Mobil har dom flesta, speciellt ungdomar, ska då dom ”gamla” skaffa sig en mobil bara för att få gå på toaletten när dom väntar på bussen/tåget??, o nån annan toalett finns det ju inte i närheten. Ne fy för detta!!!

 10. loveherb skriver:

  Jag är i de flesta fall emot statliga monopol. Men den som ärligt kan säga att service och tågtrafik blev bättre efter att SJ inte längre sköter all järnvägstrafik kan ju berätta för mig på vilket sätt.  Nu funkar inte tågen om det är för kallt,för varmt eller om det ligger löv på spåren. Det gick tåg i hela landet inklusive norrland under krigsåren på 40-talet då det var öerhört stränga vintrar. Ånglok med plog funkade helt överlägset! Nu är det tydligen viktigare med obegripliga elektroniska biljettsystem och wifi på tåget!  Prio 1 är väl inte om jag har internet på tåget utan om jag kommer fram???  Nä, förstatliga järnvägstrafiken igen,så det blir nån j…la ordning och ge f..n i att köpa värdelösa tåg från Italien!

Kommentarerna är stängda