Gå direkt till Nyheten (Nya möbler och festdagar för kommunanställda)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Torsdag 13 december 2018
  1. Dagens namn:
  2. Lucia
  3. I morgon:
  4. Sten och Sixten

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Nya möbler och festdagar för kommunanställda

Publicerad onsdag, 23 januari 2013, 17:10 av Björn Smitterberg

Kommunstyrelsens arbetsutskott godkände i dag planerna på att arrangera en stor personalfest i mitten av april. Det blir mat och underhållning av än så länge hemlig art. Festen genomförs två kvällar för att alla skall kunna vara med – festen måste delas med hänsyn till att många arbetar skift. Totalt kan det bli upp till 4.000 personer som bjuds till Sparbanken Lidköping Arena.

Senaste personalfesten som kommunen ansvarade för hölls på Läckö. Andra fester har arrangerats av personalföreningar.

Politikerna godkände i dag även att möblerna i serveringen inne i Stadshuset byts ut. Det är samma möbler som funnits sedan cafeterian kom till 1981. Nu byggs köket om, och samtidigt kommer möblerna att bytas – för cirka 600.000 kronor.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet