Gå direkt till Nyheten (Villa vann mot IFK Kungälv och tog hem cupen

Mer eller mindre relaterat

Villa vann mot IFK Kungälv och tog hem cupen
Vinst även för LAIK i träningsmatch

Publicerad Sunday, 16 September 2012, 19:16 av Tore Sahlström

Villa Lidköping BK tog hem tredje raka inteckningen i Vänercupen, efter en målrik segermatch mot IFK Kungälv med 9-5 (5-1) i Arenan.

Det hade räckt med att Lidköpingslaget hade spelat oavgjort i den sista matchen, men hemmalaget fortsätter sin segerrad på försäsongen.

I motsats till tidigare matcher, då man många gånger haft underläge i paus, började Villa starkt och hade 5-1 ledning efter första halvlek. Matchen innehöll sex hörnmål, och ett straffmål, och en del hörnmål var riktiga läckra hörnvarianter. Nästa match för Villa blir på onsdag i Arenan mot ryska laget Volga.

Målgörare: David Karlsson 3 mål, Patrik Gustafsson 2 mål, Jesper Bryngelsson, Tim Persson, Patrik Hellman, Johan Malmqvist 1 mål. IFK Kungälv: Markus Kumpuoja 3 mål, Ted Skoglund, Andreas Berggren 1 mål.

GAIS slog IFK Vänersborg  med 6-5 (5-2) i den andra matchen i cupen.

Publik 531

Även Lidköpings AIK har börjat försäsongen på bästa sätt och vunnit samtliga träningsmatcher . Laget vann på lördagen mot Blåsut på bortaplan med 5-4 (2-2). Laget spelar på söndagskvällen en match i Arenan mot Jönköpings BK.