Gå direkt till Nyheten (Ingen rysk revolution för Timmy Hansen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ingen rysk revolution för Timmy Hansen

Publicerad tisdag, 17 juli 2012, 10:51 av Redaktionen

Den ryska deltävlingen i Formel Renault Eurocup på nya Moscow Raceway blev inte den resultatrevolution Timmy Hansen hade hoppats på. Trots att stora ansträngningar hade gjorts för att komma till rätta med de gäckande problemen som präglat årets säsong fortsatte motgångarna för Timmy Hansen och Interwetten-teamet.

– Jag körde verkligen på gränsen vad bilen klarade av, berättar Timmy om helgens lopp. Även om det inte alls syns utifrån och på resultatlistan så gjorde jag faktiskt min bästa körning hittills i år. Den här bilen gick inte att köra fortare och det är frustrerande att inte få visa vad vi är kapabla till egentligen.

En 20:de och 15:de plats i de båda racen på lördag respektive söndag blev en besvikelse så klart. Timmy berättar att från hans sida så var rytmen och timingen bra i körningen, han pressade bilen så hårt det gick, körde med minsta möjliga vinge, balanserade på gränsen, men ändå räckte det inte till.

– Det här är fjärde deltävlingen och vi har vänt ut och in på oss själva i teamet för att komma underfund med problemets kärna, men inget har hjälpt, suckar Timmy.

– Köra bil är det roligaste jag vet, men det tär på krafterna att tackla motgångarna. Nu finns det bara en sak att göra, fortsätta kämpa. Jag vet vad jag kan och med stöd från sponsorer, familj och vänner så tänker jag inte ge upp.

– Susann Hansen