Gå direkt till Nyheten (Fotboll på jätte-TV i bandyarenan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Fotboll på jätte-TV i bandyarenan

Publicerad Thursday, 24 May 2012, 17:41 av Redaktionen

Det är nu klart att en av de största TV-skärmar som någonsin använts kommer att visa EM-matchen mellan Sverige och England i fotboll.

Det meddelar arenans Glenn Rytterfjell i ett pressutskick:

En av Sveriges största offentliga visningar av Fotbolls EM kommer att ske i Sparbanken Lidköping Arena. Det är Sveriges match mot England fredagen den 15 juni som kommer att visas på en specialbygd konstruktion som mäter hela 16 x 12 meter, varav själva filmduken motsvarar en TV-apparat på nästan 500 tum. Dessutom så förstärks ljudet i arenan och hela miljön kommer dessutom att ramas in med rumsavdelare och mycket ljusspel och andra effekter. Allt för att skapa en miljö som ligger så nära som möjligt att se matchen på plats på NS Olimpisky Stadion i Ukraina.

Det har länge varit klart att Sparbanken Lidköping Arena skulle sända EM fotbollen på storbildsskärm, men fram till denna vecka så har inte formerna varit helt färdiga. Nu blir det så att Englandsmatchen enligt ovan visas på storbildsskärm medan Sveriges övriga två gruppspelmatcher den 11 juni mot Ukraina och den 19 juni mot Frankrike visas på en mindre skärm i Restaurang Villa inne i Arenan.

Det kan tilläggas att Frankrikematchen även visas på Folkets Hus.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
PeJiS
Gäst
PeJiS
24 May, 2012 10:25

TOPPEN !!!!

Å kan man tänka sig – Nu kanske det även kommer fotollsfans till “bandyarenan”, vilket tidigare va osannolikt att så skulle ske…

Evenemangshallen vinner i längden…..

9969
Gäst
9969
27 May, 2012 09:05

å snart har vi melodifestivalen där eller