Gå direkt till Nyheten (Skidresa med Friluftsfrämjandet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 27 maj 2019
  1. Dagens namn:
  2. Beda och Blenda
  3. I morgon:
  4. Ingeborg och Borghild

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skidresa med Friluftsfrämjandet

Publicerad söndag, 18 mars 2012, 09:25 av Redaktionen

Friluftsfrämjandet i Lidköpings TVM-are har också i år kommit iväg på sin årliga skidresa. Förra årets resmål blev så lyckat att de även den här gången styrde bussen mot Sälen och Kläppens skidanläggning.

För de 31 skid- och snowboard åkarna(rekord!) blev det tre dagar med härlig åkning i härligt väder. Strålande solsken från en klar blå himmel, några plusgrader i luften och att det samtidigt nästan inte var några liftköer alls gjorde skidåkningen till en ren njutning.

Årets ”tävling” bestod i år av ”par-åkning” på var sin skida och baklänges-åkning på en skida. Trixigare än vad man kan tro.