Gå direkt till Nyheten (Massor av fotboll på Östbyskolan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Måndag 17 juni 2019
  1. Dagens namn:
  2. Torborg och Torvald
  3. I morgon:
  4. Björn och Bjarne

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Massor av fotboll på Östbyskolan

Publicerad torsdag, 09 juni 2011, 14:21 av Redaktionen

Under onsdagen spelades det massor av fotboll på Östbyskolan.
Skolan hade en egen fotbollsfriluftsdag och utnyttjade Margretelunds egen spontanidrottsarena och här spelades det matcher hela dagen. Skolans alla drygt 150 elever, från förskoleklass till årskurs sex deltog.

På förmiddagen spelades en turnering bland lågstadiet då eleverna var indelade i lag som var mixade från alla årskurser. Tjejer från förskoleklass till trean mötte andra lag med tjejer från förskoleklass till trean. Killarna var mixade p samma vis. På eftermiddagen var det mellanstadiets tur i samma anda.

Friluftsdagen blev möjlig efter ett samarbete med Conny Larsson och Idrottslyftet/Rackeby IK som stod för domarinsats och hjälp med arrangemang. Östbyskolans intresseförening bjöd alla fotbollspelande elever på glass och alla fick medalj!

En mycket lyckad dag! Flera elever uttryckte att ”detta borde vi göra varje dag”. Vem vet, skolan kanske har startat en årlig tradition?