Gå direkt till Nyheten (Railjam för våghalsar på snö)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 januari 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Railjam för våghalsar på snö

Publicerad onsdag, 03 november 2010, 10:46 av Redaktionen

På fredag kväll genomförs ett ungdomsarrangemang på Nya Stadens torg. Det är ungdomscaféet Kaj och Pingstkyrkan i Lidköping som bygger upp en ramp, fyller den med snö från ishallen och sedan börjar åkningen.

– Vi kommer bygga upp en fyra meter hög ställning med en sju meter lång ramp och fyller med snö från ishallen, Berättar Matilda Pilfalk.

I backen byggs en liten ”park” med rails, boxar och hopp. Runt om rampen kommer det finnas försäljning av lokala klädmärken, café och lotteri med mycket fina priser! Vi kommer även ha öppet vårat vanliga ungdomscafé Kaj under hela kvällen.