Gå direkt till Nyheten (Skirötjejer på besök hos Villa/Laik)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 november 2019
  1. Dagens namn:
  2. Pontus och Marina
  3. I morgon:
  4. Helga och Olga

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skirötjejer på besök hos Villa/Laik

Publicerad måndag, 11 oktober 2010, 15:20 av Redaktionen

bandytjejerUnder helgen som gått har Villa/Laiks gemensamma tjejlag haft besök av en busslast spelsugna småländskor och deras ledare. Bilden är klickbar till större format. Det var på lördagen som Skirö AIKs tjejer kom från Skirö utanför Vetlanda, till Sparbanken  Lidköping Arena för att tillsammans med Villa/Laiks tjejer genomföra ett träningsläger.

Efter en kortare samling var det dags att dela upp tjejerna i tre åldersgrupper, där de äldsta  var nitton, de yngsta 7 år. Tjejer från Skirö mixades med Villa/Laik tjejer och därefter var det dags att lära känna varandra lite mer innan man gick på isen för teknik, konditions och styrketräning i olika former.

Bandyträning på isen varvades med teori och med mer lekbetonade övningar och det var ingen tvekan om att tjejerna hade kul tillsammans.

På söndagen fortsatte lägret med ett tvåtimmars ispass, följt av barmarksträning, innan det var dags för lunch och att därefter tacka gästerna för ett mycket lyckat träningsläger.

Förhoppningsvis är det inte sista gången vi får chansen att bjuda hit andra lag för att på ett roligt och inspirerande sätt utvecklas tillsammans. Tack alla inblandade, spelare, ledare och föräldrar för en rolig helg.

– Henric Trolmé –