Gå direkt till Nyheten (Gamla bilden: Råbäcks handel)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 januari 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Gamla bilden: Råbäcks handel

Publicerad tisdag, 06 juli 2010, 13:42 av Björn Smitterberg

gamlabild_raabeck_100629Läsare är välkomna att skicka in gamla fotograferier – och även nyare – som berättar hur det var förr. Några har kommit från en person i Götene som vill vara anonym. Det är gamla färglagda bilder från Råbäck.
Skicka gärna dina gamla bilder till redaktion@lidkopingsnytt.nu .

Bilderna har sänts från Råbäck, av poststämplarna att döma någon gång på 1900-talets början. De är nämligen skickade till fröken Selma Andersson. Hon gifte sig någon gång kring 1910 och var sedan fru och med annat efternamn. Det ena är utgivet av Albin Anderssons förlag, Lidköping, och det andra av handlaren själv som står på trappan till butiken.

Bilderna är klickbara till större format. 

1. Råbäcks handel

gamlabild_raabeck_100629

2. Gårdskontoret Råbäck

gamlabild_raabecb_100629