Gå direkt till Nyheten (Mötte bil på fel sida)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Måndag 18 november 2019
 1. Dagens namn:
 2. Lillemor och Moa
 3. I morgon:
 4. Elisabet och Lisbet

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Mötte bil på fel sida

Publicerad torsdag, 27 augusti 2009, 20:35 av Redaktionen

bilolycka_90827En kvinnlig bilist klarade sig i kväll utan skador efter att ha slagit runt med sin bil i Örslösa, vid Rådafältet.

Kvinnan uppger att hon mötte en bilist som kom på fel sida av vägen och därför körde hon över på vänstra sidan, och kom ut i dikeskanten.

När bilen sedan skulle återföras upp på vägen blev det ett kast och bilen slog runt.

bilolycka_90827

4 kommentarer på “Mötte bil på fel sida”

 1. Edlisabeth skriver:

  Undrar om den mötande bilen stannade eller fattade inte han/hon
  vad som hände??Jag tycker det är mycket otäckt jag åker på vägen dagligen. Hoppas det går bra med kvinnan.

 2. K.H skriver:

  ja inte är det lätt jag möter dagligen bilister som tror dem sitter i en lastbil, och rädda för diken e dem med. mitt i vägen kör dem och vägrar flytta sig. den som kör på fel sida dessutom är nog inte nykter.

 3. SR skriver:

  Hejsan.. Jag mår bra har bara ont i nacken och ryggen men ska bli återhämtad.. bilen stannade inte.. men men.. jag e glad att jag lever:-):-)

 4. Snubbe skriver:

  Till SR:
  Usch… Tur att du hade mod att svänga av vägen, annars hade det gått illa. Jag funderar om jag skulle klara det, om jag sattes in det situationen… Den andra föraren var förmodligen någon som var drogad med något, annars kör man inte på fel sida vägen. Att han inte ens stannade visar på hur farligt det är med droger i trafiken.

Kommentarerna är stängda