Gå direkt till Nyheten (Nytt knivrån i Lidköping)

 
 1. Lidköpingsnytt.nu
 2. Söndag 26 maj 2019
 1. Dagens namn:
 2. Vilhelmina och Vilma
 3. I morgon:
 4. Beda och Blenda

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Nytt knivrån i Lidköping

Publicerad söndag, 03 maj 2009, 08:01 av Redaktionen

Ännu ett knivrån har utförts i Lidköping – för andra kvällen i följd. Denna gång skedde rånet i hörnet av Vattugatan och Trädgårdsgatan, och offret fick även ett knivstick i benet.

Det var tre rånare i luvjackor som utförde rånet och hotade med kniv. Två av jackorna var ljusa, en  var vit. Polisen har inga uppgifter om att rånarna skulle vara de samma som på fredagskvällen utförde ett rån på Maratongatan.

Även i rånet på lördagskvällen var rånarna maskerade. De fick medsig plånbok, mobiltelefon och kontanter. Rånet skedde vid 23.30-tiden

Polisen är mycket intresserad av att tala med vittnen till de båda rånen, småsaker kan vara viktiga. Ring 114 14 och be att få bli kopplad till polisen i Lidköping, eller besök polisstationen.

11 kommentarer på “Nytt knivrån i Lidköping”

 1. Anders skriver:

  Nu får det för fan vara nog….. nu använder dom vapnet på offret också.
  Dom måste stoppas till varje pris innan något riktig allvarligt inträffar (som om inte detta vore nog).

 2. TG skriver:

  Mer upprörda kommentarer om lite buller från motorarenan än om att knivrån börjar bli vanligt i Lidköping. Tragiskt tycker jag!

 3. Viktor skriver:

  Kan ju bara hoppas på dom går på fel person någon dag!

 4. Jörgen Larsson Oberoende liberal skriver:

  TG jag håller med dig i jämförelse med motorstadion. Det är hemskt att se vad som händer! Måste räcka med detta veckosluts händelser. Det kan så lätt bli riktigt otäckt!!

 5. Jocke skriver:

  Tycker militären ska gå vakt här på nätterna,om någon lågartad ska ge sig på att råna nån har dom gjort det för sista gången!!!

 6. Kim Thieme skriver:

  fy fan… inte konstigt de blir dyrt när man e ute på kvällarna.. antingen får man vara nykter o köra bil (med låsta dörrar) eller så får man åka taxi för att undvika alla idioter

 7. Benny skriver:

  Så uppenbart det är att SD har några förutfattade meningar.
  Deras påståenden om att vara rumsrena är inte mycket värda.
  Väldigt bra att deras synpunkter verkligen kommer fram så vi vet att det inte är något att ha. Vem vill rösta med förtryck och rasism?

 8. Björn Smitterberg skriver:

  Debatt-tråden avbryts här. Alltför många debattörer går allt för långt i utpekanden åt ena eller andra hållet. Utpekande av gärningsmän skall ske till polisen och inte till Lidköpingsnytt.
  Vidare har allt för många inlägg börjat komma med falska e-postadresser.

 9. Rebecka skriver:

  Kan det ta stopp på det här eländet snart ?
  Det är riktigt läskigt ….

 10. SL skriver:

  Det glunkas här om ”personer med brytning” så fort det handlar om nåt brott som begåtts. Härom kvällen ställde jag min cykel vid hamnen och själv var jag några meter bort, skymd av mörkret. Några unga killar kommer, en utropar ”Öh, där står cyklar, ska vi ta dem?”. De började rycka i min cykel och jag hojtade till dem att sluta. De ryckte till och såg på mig med blå ögon, lufsade sedan iväg och drog upp huvorna över sina blonda kalufser.

 11. Mr Bean, hhmmm. skriver:

  Man undrar vart våra skattepengar tar vägen. De hamnar i alla fall inte, till att förbättra vården för våra gamla, eller till ytterligare polisresurser.

Kommentarerna är stängda