Gå direkt till Nyheten (
Kommunledningen till Motorarenan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat


Kommunledningen till Motorarenan

Publicerad onsdag, 22 april 2009, 13:36 av Björn Smitterberg

På tisdag skall kommunstyrelsen i Lidköping besluta om kommunen skall gå i borgen för fyra nya byggnader som Lidköpings Motorsportarena vill bygga. Det handlar om sex miljoner kronor. Innan beslutet tas kommer kommunstyrelsen att samlas på arenan för att få närmare information.

Lidköpings Motorsportarena drivs av flera föreningar i samverkan. Det man nu vill bygga är en tvättanläggning, en gokartsbyggnad med servering, teknikhus, omklädningsrum och toaletter samt omklädningsrum och toaletter för folkrace- och rallysporter.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lynx
Gäst
Lynx
22 april, 2009 01:45

Även om Go-Kart ligger långt efter bandyn i popularitet i Lidköping, så borde kommunen fortsätta sin satsning på motorsportarenan. Nu har ”vi” i kommunen en internationellt godkänd bana för Go-Kart. Ska det kunna locka till sig stora tävlingar så ska det finnas ordentliga anläggningar för att kunna ta emot gäster. Dvs inte bara barackliknande hus.

Gunnar
Gäst
Gunnar
22 april, 2009 02:46

Bygg en Boulehall åt de gamla i stan för det är väl dom som har slitit mest. I den lokal de är i nu skulle ingen annan förening bedriva någon verksamhet.

The Kopyright Liberation Front
Gäst
The Kopyright Liberation Front
22 april, 2009 06:34

Gunnar: Och hur hänger det ihop med motorarenan?

Algot
Gäst
Algot
23 april, 2009 10:00

Går det inte att spela boule i evenemangshallen? Nämen hoppsan och jasså, var den bara för bandy…… Det trodde ju ingen.

Använd motorarenan till så mycket som möjligt, varför inte lägga parkens bilutställning där tex. 6 mille är mycket dinero, 4 byggnader á 1,5 mille då, vad i helskotta ska vara i dom byggnaderna för alla dom pengarna???? Klä väggarna med bladguld eller?