Gå direkt till Nyheten (
Veckans nya företag; Scotts AB har bildats)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 maj 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat


Veckans nya företag; Scotts AB har bildats

Publicerad tisdag, 24 mars 2009, 13:10 av Björn Smitterberg

En medlem i dansbandet Scotts bildar nu aktiebolag. Men det är inte dansbandet som sådant, utan verksamhet med koppling till bandet som berörs. Det är ett av de nybildade företag i västra Skarabaorg som registrerades vid Bolagsverket den förra veckan. Klicka in och se företagsbildningarna.

Lidköping

Scotts AB
har bildats med adress Gillstad Nyhagen i Tun för att bedriva skivbolags- och musikförlagsverksamhet samt utnyrning av transport- och musikanläggning. Styrelsen utgörs av Roberto Mårdstam, Gillstad.

Mejjans Café
har bildats som enskild firma med adress Gamla Stadens torg för att driva café. Innehavare är Catherine Nabil Yacoub, Lidköping.

SandRa Vita – Lifestyle Systems
har bildats som enskild firma av Sandra Pauly, Fröjdegårdsvägen 14 i Lidköping, för verksamhet med rengöringsmaskiner och vattenfilter.

Vara

TL Vind AB
har bildats med adress Sörgården 4 i Tråvad för att äga och driva vindkraftverk. I styrelsen är Magnus Karl Henrik Andersson, Tråvad, ordförande samt Kent Tomas Ingemar Hugosson, Vara, Björn Ingemar Johansson, Tråvad, och Kurt Bernt-Ove Stensson, Tråvad, styrelseledamöter.

Jungs Friskola ek för
har bildats med adress Uvered Trumpetaregården i Stora Levene. I styrelsen ingår Lars Fredrik Boman, Kvänum, Ulrica Helene  Carlsson, Jung, Maria Elise Kjell, Jung, Jan-Erik Urban larm, Kvänum, Gun Karin Lundborg, Jung, Mårten Carl-Uno Olsson, Kvänum, och Anna Maria Roos, Uvered. Föreningen skall driva skola med förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Det finns inga noteringar om nya företag i Grästorp, Skara eller Götene denna vecka.

Förra veckans nya företag – klicka till:

Veckans nya företag