Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 18 March 2009, 10:31 av Björn Smitterberg

 Här är de nya företag som  förra veckan registrerades vid Bolagsverket och som har säte i västra Skaraborg.

Förra veckans nya företag – klicka här till: Veckans nya företag

Lidköping

Forellen AB
har bildats med adress Team Håltagarna AB, Skaragatan 75 i Lidköping för att äga och förvalta fastigheter. I styrelsen är Benny Jan-Olof Klerebrink, Nossebro, ensam ledamot.

Claes Andersson Bygg i Lidköping AB
har bildats med adress Lämmelvägen 3 i Lidköping för att driva byggnadsverksamhet. Styrelsen utgörs av Claes Andersson, Lidköping.

Reino
har bildats som enskild firma med adress Skaragatan 6 i Lidköping för att driva pizzeria av Houssam El-Nabolsi, Lidköping.

Camastallet
har bildats av bo Magnus Verlemyr, Hovby Haraldsgården 7 i Lidköping, för att bedriva verksamhet med anknytning till hästsporter.

Thailådan Lidköping
har bildats som enskild firma av Bunsanong Naeosuphap, Förstadsvägen 17 B i Lidköping, för att handla med thailändsk mat från ambulerande vagn.

Skara

Birgitta Klostergård AB
har bildats med boxadress i Skara för att handla med fastigheter m m. Styrelsen utgörs av Gerd Birgitta Elisabet Klostergård, Lerdala.

Grästorp

Svenska Laser & Massage Rehab har bildats som enskild firma av Eva Christina Johansson Trökörna Boda 15 i Grästorp, för att erbjuda kroppsvård.

Vara

Swedish Modules i Emtunga AB
har bildats med boxadress i Vara för att bedriva produktion och montage samt försäljning inom verkstads- olje- och läkemedelsindustrin. I styrelsen är Sven Erik Anders Lans, Vinninga; VD, Bengt Josef Svante Andersson, Vara, ordförande och Jens Joachim Stomberg, Önum, ledamot.

GS 901 i Vara AB
har bildats med adress Östra Ringleden, Dubbgatan 2 i Vara, för att äga och driva vindkraftverk. I styrelsen är Jörgen Lars Ingemar Bender, Stora Levene, VD, Thore Bertil Gustafsson, Vara, ordförande, samt Per Eric Harald Ericsson, Vara och Bennet Kristoffer Exander, Borås, styrelseledamöter.

GX 902 i Vara AB
har bildats med adress Östra Ringleden, Dubbgatan 2 i Vara, för att äga och driva vindkraftverk. I styrelsen är Jörgen Lars Ingemar Bender, Stora Levene, VD, Thore Bertil Gustafsson, Vara, ordförande, samt Per Eric Harald Ericsson, Vara och Bennet Kristoffer Exander, Borås, styrelseledamöter.

Stall Vilja HB
har bildats med adress Norra Vånga Lekeslätt 3 i Kvänum för att bedriva tränings- och tävlingsverksamhet samt avel med travhästar. bolagsmän är Erik Emil Karlsson och Anna Karolina Korkiamäki, båda Kvänum.

Götene

Peter Svensson Musik
har bildats som enskild firma av Peter Svensson, Gullregnsvägen 33 i Lundsbrunn för att arbeta med musik och framträdanden i olika former.

Broby Vatten & Bredband Ek För
har bildats med adress Ingemar Eyton, Broby Karstorp i Källby, för att förse medlemmar med bredband samt VA-nät. I styrelsen ingår Jonas Mikael Broberg, Skeby, Sture Erik Brolin, Broy, Ingemar Eyton, Broby, Karl Gunnar Gerhard Karvik, Skeby, Rolf Ingemar Larsson, Broby, och Nils Claes Göran Svensson, Mariedal.

Fullösa VAB Ek För
har bildats med adress Malma Gård i Götene för att utföra, driva och underhålla stamledningar för VA-nät. I styrelsen ingår Bo-Torsten Brunolf Buder, Fullösa, Claes Friberg, Fullösa, Gustav Peter Karlsson, Fullösa, Stig Lennart Nilsson, Fullösa, och Doru Pinku, Fullösa.