Gå direkt till Nyheten (Motorarenan räcker inte för enduro)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Motorarenan räcker inte för enduro

Publicerad fredag, 06 mars 2009, 13:38 av Björn Smitterberg

Lidköpings Motorarena vill utnyttja mer mark än den som hittills avsatts för motorsporten i Lidköping. Under den tid då motoarenan byggts har nya krav ställts – vilket medfört att disponeringen av marken gjorts om. Nu finns inte mark så det räcker för en enduroslinga.

Motorstadiens gemensamma förening vill nu att kommunen upplåter mark utanför det som tidigare anvisats. Begäran har lämnats till kultur- och fritid. Men dess förvaltning låter  frågan gå vidare till en annan förvaltning – Samhällsbyggnad – som har hand om markfrågorna. Politikerna i Kultur- och fritidsnämnden kommer troligen inte att lämna någon rekommendation alls när ärendet flyttas till Samhällsbyggnad.