Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 december 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Veckans nya företag

Publicerad tisdag, 10 februari 2009, 14:58 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerats vid Bolagsverket och som har säte i kommunerna i västra Skaraborg.

Lidköping

TF i Lidköping AB
har bildats för att förvalta värdepapper m m. I styrelsen är Per Tomas Fridh, Lidköping, ordförande och Lars Benny Bustad, Lidköping, Stefan Gunder Hult, Skeby, Dan Alf Pontus Rappell, Lidköping, och Jan Thomas Vidarsson, Skallmeja, ledamöter.

Bergenwall Innovation & Design AB
har bildats med adress Ciel-huset i Lidköping för att erbjuda konsultationer inom innovation och marknadsföring. Styrelsen utgörs av Rosa Anna Greta Age Bergenwall, Öboängen.

KrisKarlo
har bildats som enskild firma med adress Svartebäcksgatan 10 A i Lidköping för att driva restaurang. Innehavare är Hammad Elias, Lidköping.

Råda Prästgård
har bildats som enskild firma med adress Maria Berg, Rudenschöldsgatan 14 i Lidköping, för att driva inackorderingsstall för ridhästar.

Hellström Balans och Utveckling KB
har bildats med adress Vallgatan 5 i Lidköping. Firma ska erbjuda kropps- och psykoterapi, yogakurser m m samt konsultationer i företagsutveckling. Komplementär är Miriam Viola Hellström, Lidköping, och kommanditdelägare är Per Olof Hellström, Göteborg. 

Grästorp

AB Forsells Mekaniska, Siessing & Co
har bildats med adress Järnvägsgatan 9 i Grästorp för att driva mekanisk verkstad. Styrelsen utgörs av Kjell Roger Joakim Persson, Grästorp, ordförande, och Nils Fredrik Emil Johansson, Nossebro, och Kjell Sören Persson, Lidköping.

Götene

Bröderna Falk AB
har bildats med adress Mariestadsvägen 3 i Götene för att driva närbutik och försäljning av konfektyr. I styrelsen ingår Markus Abraham Falk, som även är VD, och Sven Martin Johannes Falk, Lundsbrunn.

Skara

Datahjälpen i Skara
har bildats som enskild firma av Dejan Spasevski, Kämpagatan 4 i Skara, för att erbjuda datatjänster och sälja datautrustning.