Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 23 April 2013, 15:40 av Björn Smitterberg

Varje vecka presenteras i Lidköpingsnytt de företag som registrerats vid Bolagsverket föregående vecka och som har säte i västra Skaraborg.

Tool Tech Center Skaraborg AB
har bildats med adress Sockerbruksgatan 3 i Lidköping för att tillverka verktyg. Styrelsen utgörs av Christer Ingemar Hedén, Vinninga.

Printdesign.se Lidköping
har bildats som enskild firma med adress Fabriksgatan 4 i Lidköping av Siv Inger Franzén Storm, Lidköping, för att driva keramiskt tryckeri.

Ringblom & Bladh HB
har bildats med adress Gröna gatan 8 i Lidköping för att driva café, catering, m m. Bolagsmän är Britt Annika Gunborg Bladh, Lidköping, och Camilla Erika Helena Sandsjö, Mellby.

MGB Consulting AB
har bildats med adress Norra Lundby Alekärr i Axvall för att bedriva konsultverksamhet inom IT och tillverkningsindustri m m. Styrelsen utgörs av Mats Gunnar Blomstrand, Norra Lundby.

Kvarnen Vindkraft AB
har bildats med adress Erikstorp i Ledsjö, Skara, för att driva vindkraftverk. I styrelsen är Johan Mikael Blomgren, Synnerby, ordförande samt Christer Sven Yngve Holmgren, Ledsjö, Helge Rickard Häggman, Hökaskog, och Karl Elis Bernt Kvarnrud, Ledsjö, är ledamöter.

Rim Keun Thai
har bildats som enskild firma av Wanpen Krongsubdee, Jungavägen 13, Kvänum, för att driva restaurang.

Klicka här för att se tidigare veckors nya företag.