Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 22 January 2013, 11:04 av Björn Smitterberg

Här är de nybildade företag med säte i västra Skaraborg som senaste veckan registrerades vid Bolagsverket.

Lenialriha Holding AB
har bildats med adress Håle Jonkarlsgården 12 i Grästorp för att äga och förvalta företag inom teknikutvecklingsbranschen. Styrelsen utgörs av Leif Patrik Hermansson, Håle.

Mowitz Montage
har bildats som enskild firma för att bedriva montaguppdrag, bilmek, MC-service, flyttstäd, snickeri samt målning. Innehavare är Mika Mowitz, Södergatan 46 i Grästorp.

Stall Strandäng AB
har bildats med adress Edsvära Hulekullen för att föda upp och handla med travhästar. Styrelsen utgörs av Camilla Jenny Maria Strandäng, Edsvära.

Bookhouse Café AB
har bildats med adress Stenportsgatan 11 i Lidköping (nya biblioteket) för att driva café med catering, konferenser, coaching av personal m m. Styrelsen utgörs av Guljan Kanat, Lidköping.

Janssons Plåtslageri AB
har bildats med adress Sunnersberg Fröslunda 4 för att bedriva plåtslageriverksamhet. Styrelsen utgörs av Mats Jonas Jansson, Fröslunda.

Pertech Lidköping Holding AB
har bildats med adress Svartebäcksgatan 10 C i Lidköping för att äga och förvalta företag inom teknikutvecklingsbranschen. I styrelsen är Per Magnus Andersson, Lidköping, ordförande samt Ragnar Fritiof Andersson, Järnsyssla, ledamot.

Jorbo AB
har bildats med adress Slåttervägen 3 i Lidköping för att bedriva fastighetsförvaltning, eventproduktion och försäljning av entreprenadmaskiner. Styrelsen utgörs av Mats Inge Birger Joräng, Lidköping.

Thaihester Egersund AB
har bildats med adress Lindarve gård i Vinninga för att bedriva avel och tävlingsverksamhet med hästar samt fastighetsförvaltning  m m. I styrelsen är Siv Teigen Bergslien, Egersund i Norge, ordförande samt Otto Teigen Bergslien, Egersund, ledamot.