Gå direkt till Nyheten (De nyaste företagen i västra Skaraborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

De nyaste företagen i västra Skaraborg

Publicerad Friday, 28 December 2012, 11:15 av Redaktionen

Här är de nybildade företag med säte i västra Skaraborg som senaste veckan registrerades vid Bolagsverket.

28 december

Bröckgårdens Auktioner
har bildats som enskild firma med adress Trökörna Bröckgården 2 i Grästorp. Firman skall bedriva auktions- och caféverksamhet. Innehavare är Ann-Louise Margret Henriksson, Trökörna.

n´Joy Nöje Sverige AB
har bildats med adress Däckgatan 1 i Vara för att arrangera konserter och andra evenemang m m. Styrelsen utgörs av Peter Arne Mjörnestrand, Stora Levene.

Martins Bygg & Underhåll
har bildats som enskild firma för att utföra byggnadsuppdrag. Innehavare är Martin Stefan Gegerfelt, Tråvad Nolgården 2 i Tråvad.

Ubsola Förvaltningsbolag AB
har bildats med adress Ledsjö Uppsala 4 i Lundsbrunn för att förvalta värdepapper och egendom. Styrelsen utgörs av Ulla Birgitta Knutsson, Ledsjö.

P. Nilsson Konsultering AB
har bildats med adress Grottgatan 4 i Götene för att utföra konsult- och utbildningstjänster inom livsmedelsbranschen. Styrelsen utgörs av Paul Robert George Nilsson, Götene.

Br. Happe AB
har bildats med adress Trässberg Rycka Stommen 1 i Lidköping för att driva lantbruk. Styrelsen utgörs av Hans Torbjörn Happe, Trässberg.

Gwion Holding AB
har bildats med adress Truvegatan 7 i Lidköping för att äga och förvalta aktier i dotterföretag (bl a Team Håltagarna AB). Styrelsen utgörs av Benny Jan-Olof Klerebrink, Främmestad.

Haga Revision AB
har bildats med adress Hagagatan 17 i Lidköping för att driva byrå för redovisning, revisioner och konsultuppdrag. I styrelsen är Anna Lena Birgitta Hörnell, Lidköping, ordförande samt Rut Birgit Andersson, Lidköping, Per Anders Christian Danielsson, Lidköping, ledamöter.

Bokö Förvaltning
har bildats som enskild firma med boxadress 2133 i Lidköping för att bedriva sjukvård, konsultverksamhet, handel med värdepapper och antikviteter. Innehavare är Mats Allan Rosén, Lidköping.

Nogalink AB
har bildats med adress Baggårdsängen 2 i Händene för att driva bygghandel, snickeri och sågverk. Styrelsen utgörs av Stig Jonsson, Händene.

18 december

G-Form Sweden AB
har bildats med adress Drottninggatan 12 i Vara för att sälja sportartiklar och skapa sportevenemang. Styrelsen utgörs av Albin Bo Anders Ekbäck, Vara.

Stevies Bakgår´n AB
har bildas med adress Ladugatan 8 i Lidköping för att bedriva restaurang- och caféverksamhet. Styrelsen utgörs av Istefan Saliba, Lidköping.

I Hilmersson Entreprenad
har bildats med adress Stationsvägen 7i i Lundsbrunn för att bedriva mark- och anläggningsarbeten m m samt utföra underhåll på maskiner. Innehavare är Ingemar Erik Hilmersson, Lundsbrunn.

Emma Glännman AB
har bildats med adress Trädgårdsgatan 26 i Lidköping för att handla med barnkläder, presentartiklar och leksaker. Styrelsen utgörs av Emma Glännman, Lidköping.

Lidköpings Redovisning AB
har bildats med adress Lovisagatan 3 i Lidköping för att bedriva redovisningsbyrå med administrations och konsultuppdrag. Styrelsen utgörs av Karin Marie Olsson, Lidköping.

Henrik Salqvist Konsult AB
har bildats med adress Sevillagatan 10 i Lidköping för att på uppdrag utgöra processtöd för verktygsmaskiner, reparation av verktygsmaskiner samt tillverkning och montering av specialsnickerier. Styrelsen utgörs av Henrik Salqvist, Lidköping.

M & U i Lidköping
har bildats med adress Kockgårdsgatan 2 i Lidköping för att driva pizzeria och kiosk. Innehavare är Mohammad Isak el Nabolsi, Lidköping.

11 december

FiL Fastighets AB
har bildats med adress Lindhagsgatan 1 i Lidköping för att bedriva fastighetsförvaltning. Styrelsen utgörs av Hans Robert Börjesson, Lidköping

Elitträning Sverige AB
har bildats med adress Granvägen 5 i Lidköping för att verka som rehabiliteringskonsult och annat inom hälso- och sjukvård samt tränarverksamhet inom idrott. Styrelsen utgörs av Gustav Martin Fabiansson, Lidköping.

Movie Cats Limited UK filial
har bildats med adress Grevhusgatan 4 i Lidköping för verksamhet inom film och scenbygge. VD är Karl Anders Borg, Lidköping.

BodaCon AB
har bildats med adress Trökörna Boda 6 i Grästorp för att bedriva byggentreprenad m m.
Styrelsen utgörs av Jan Per-Olof Kjell, Trökörna, som är ordförande, samt Malgorzata Teresa Kjell, Trökörna, ledamot.

LackWerkstan i Tumleberg
har bildats som enskild firma med adress Tumlebergs egendom i Vara för att utföra lackeringsuppdrag på fordon och möbler, samt däckarbeten. Innehavare är Carl Mikael Wedebring, Essunga.

Kinnekulle Trafikövningsplats AB
har bildats med adress Kinne-Kleva i Götene för att bedriva trafikutbildning m m. I styrelsen är Ulf Rune Gösta Johansson, Tibro, ordförande, samt Viive Nilsson, Varnhem, Sara Marie Tengblad, Falköping, Lars Gunnar Widell, Sunnersberg, och Lars Magnus Wärnklint, Tidaholm, är ledamöter.

Axenic Invest AB
har bildats med adress Västerbyvägen 19 i Götene för att bedriva verksamhet med personlig assistans m m, städverksamhet, redovisning och bokföring. Styrelsen utgörs av Sven Bertil Lans, Sunträlje.

JA:s Trafikskola
har bildats som enskild firma med adress Laxvägen 12 i Källby för att driva trafikskola. Innehavare är Erik Johan Asp, Källby.

Berntssons Gård AB
har bildats med adress Slånbärsstigen 17 i Skara för aktieförvaltning m m.

Gösta Jern Invest AB
har bildats med adress Marum Klockarebolet i Skara för aktieförvaltning m m. Styrelsen utgörs av Erik Gösta Jern, Marum.

4 december

Binh Service
har bildats som enskild firma av Thanh Binh Nguyen Oskarsson med adress Storgatan 8 i Vara för att erbjuda service inom fastighets och hembranschen i form av bl a hemhjälp, städning, matlagning samt försäljning av varor för heminredning och dessutom handel med vattenreningsutrustning och handarbeten.

AT Service och Teknik Götene
har bildats som enskild firma av Tommy Kjell-Erik Andersson, Holmestad Stenhuggaretorp 3 i Götene, för att erbjuda reparationer och underhåll av bl a MC, samt installation och service av robotgräsklippare och personaluthyrning.

KPW Ekonomikonsult AB
har bildats med adress Strandgatan 28 i Lidköping för att erbjuda ekonomitjänster och ekonomisk rådgivning, fastighetsförvaltning m m. Styrelsen består av Kjell Erik Palmstedt, Kållandsö, som är ordförande, samt Kjell Peter Wirtberg, Husaby, som är ledamot.

Söderströms Conditori AB
har bildats med adress Stenportsgatan 7 i Lidköping för att driva konditori, bageri och servering m m. Styrelsen utgörs av Jawad Yousef Salman Qudaih, Lidköping.

Hörvikens försäljning AB
har bildats med adress Spiken Ankarsvik, Lidköping, för att handla med värdepapper m m. Styrelsen utgörs av Billy George Hölscher, Spiken.

Sören Blom AB
har bildats med adress Långgatan 30 i Järpås för att bedriva handel med värdepapper m m. Styrelsen utgörs av Stig Holger Sören Blom, Järpås.

Hörvikens Förmedling AB
har bildats med adress Spiken Ankarsvik i Lidköping för att bedriva handel med värdepapper m m. Styrelsen utgörs av Birgitte Marie Hölscher, Spiken.

Climatteknik i Götaland AB
har bildats med adress Västerbyvägen 19 i Götene för att bedriva entreprenadverksamhet och försäljning av varor inom bygg- och VVS-sektorerna. Styrelsen utgörs av Flaviu-Alexandru Murgau, Skara.

Solli Förvaltning AB
har bildats med adress Marum, Simmatorps egendom, i Skara. Företaget skall förvalta fastigheter och värdepapper. Styrelsen utgörs av Juul Solli, Marum.

Stall Mattis Snix HB
har bildats med adress Havsörnsgatan 43 i Jönköping för att bedriva trav-verksamhet. Bolagsmän är Rolf Mikael Bergstrand, Lidköping, Anna Carolina Forsberg, Skärv, samt Bengt Olof Olsson, Jönköping.

27 november

 Elitträning Sverige AB
har bildats med adress Granvägen 5 i Lidköping för konsultverksamhet inom rehabilitering, hälsa och sjukvård samt tränarverksamhet inom idrott. Styrelsen utgörs av Gustav Martin Fabiansson, Lidköping.

Hallenberg & Gustafson AB
har bildats med adress Holmestadsvägen 71 i Götene för att driva partihandel med hushållsartiklar, uthyrning av evenemangsutrustning samt handel med värdepapper. I styrelsen är Mats Fredrik Evert Hallenberg, Götene, ordförande samt Jan Daniel Gustafsson, Lidköping, ledamot.

Forshemsboden
har bildats som enskild firma för att driva gårdsbutik med heminredning, kläder, delikatesser samt glasscafé. Innehavare är Ann Ingrid Elisabet Olsson, Forshemsvägen 4 i Hällekis.

Läckö Hotellförvaltning AB
har bildats med adress Gamla Stadens torg 5 i Lidköping för att förvalta aktier. Styrelsen utgörs av Lars Håkan Nilsson, Kristianstad.

R. Blom AB
har bildats med adress Långgatan 30 i Järpås för att förvalta fastigheter och handla med värdepapper. Styrelsen utgörs av Doris Rose-Marie Terés Blom, Järpås.

Lundborg Miljökonsult AB
har bildats med adress Norra Härene Bronäs Säteri för att erbjuda tekniska konsulttjänster inom miljöområdet. Styrelsen utgörs av Ingrid Helena Viktoria Lundborg, Norra Härene.

Bröderna Yüksel AB
har bildats med adress Svartebäcksgatan 10 C i Lidköping för verksamhet inom restaurangbranschen. Styrelsen består av George Yüksel, Lidköping, som är VD, samt Tony Yüksel, vice VD.

Emils Energi & Fastighetsteknik
har bildats av Emil Gunnar Nils Kristoffersson, Gillstad Skattegården 1, för att utföra service på energiapparatur, kylutrustning, fastigheter samt inom mekanisk verksamhet och marin verksamhet.

LuAi Charms Beauty N Bodycare HB
har bildats med adress Måns Tolsvägen 8 I Lidköping för att driva salong med spa, massage, hårvård, styling m m. Bolagsmän är Angelica Elisabeth Lindström, Lidköping, samt Lina Ingmarie Unger, Lidköping.

20 november

Rederihotellet Spiken AB
har bildats med adress Spiken Rederiet i Lidköping för att driva uthyrning av rum m m. Styrelsen utgörs av Barbro Maria Eriksson, Spiken.

Rotpostmäklarna Sverige AB
har bildats med adress Brantabäcksgatan 4 i Lidköping för att förmedla rotstående skog m m. I styrelsen är Jan Sören Roland Wallgren, Söne, VD, Anders Erling Ivar Gustafsson, Lidköping, ordförande samt Anders Fröidstedt, Lerdala och Bengt Jan Börje Josefsson, Lidköping, ledamöter.

CÅ Maskinservice AB
har bildats med adress Magdalenagatan 88 i Lidköping för att reparera och ge service åt verktygsslipmaskiner för industri bl a. Styrelsen utgörs av Klas Olof Åberg, Lidköping.

Risk2 utbildarna Lidköping AB
har bildats med adress Vallgatan 16 A i Lidköping, för att driva körskoleutbildning med inriktning på motorcykel. I styrelsen är Sven Andreas Dahlström, Gösslunda, ordförande samt Lars Roger Andersson, Lidköping, och Karl Jonas Lundell, Lidköping, styrelseledamöter.

Cylinderlagret Lidköping
har bildats som enskild firma av Nils Filip Fröjd, Mellbygatan 44 i Lidköping för handel med hydraulcylindrar.

LowWeight Production i Vara AB
har bildats med adress Dubbgatan 1 i Vara för att tillverka och sälja lätta byggelement. I styrelsen är Klas Gunnar Mikael Ekström, Vara, ordförande, samt Rolof Christer Gustafsson, Vara och Lars Rickard Nordensson, Vedum, styrelseledamöter.

Boströms Kran AB
har bildats med adress Nordhemsgatan 23 i Vara för att utföra entreprenadarbeten med mobilkranar. I styrelsen är Hemming Karl-Gösta Boström, Vara, ordförande, samt Inga-Lill Kristina Boström, Vara, Karl Markus Boström, Vara, Per Anders Emanuelsson, Vara, och Sara Katarina Emanuelsson, Vara, är styrelseledamöter.