Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Tuesday, 12 April 2011, 15:59 av Björn Smitterberg

Här är de nybildade företag med säte i västra Skaraborg som registrerats vid Bolagsverket senaste veckan.

Mogrenstorp El-Konsult
har bildats som enskild firma för att bedriva elkonsultverksamhet av Bengt Tommy Hansson, Rådagatan 40 A i Lidköping.

larssonline_320x70

Joachim Stomberg AB
har bildats med adress Önum Lunnatorp 3 i Vara för att förvalta värdepapper. Styrelsen utgörs av Joachim Stomberg, Önum.

Baljereds Bygg AB
har bildats med adress Box 412 i Stora Levene för att bedriva byggverksamhet. I styrelsen är Anders Stefan Karlsson, Stora Levene, ordförande samt Anders Daniel Karlsson, Stora Levene, Anna-Lena Birgitta Karlsson, Stora Levene, och Louise Anna Karlsson, Göteborg, ledamöter.

Norra Vångas Maskinuthyrning
har bildats som enskild firma för maskinuthyrning, mark- och grundarbeten, skogsförvaltning och metall-legoarbeten. Innehavare är Carl Philip Bruno Blank, Norra Vånga Botorp 3.

Camilla Fransson Invest AB och Camilla Fransson Holding AB
har bildats med adress Flädervägen 17 i Lundsbrunn för att i bolagen äga och förvalta aktier och göra investeringar. Styrelsen utgörs av Camilla Fransson, Lundsbrunn.

Götene Redovisning & Revision AB
har bildats med adress Räfsgatan 4 i Töreboda men med säte i Götene. Företaget skall bedriva redovisningsverksamhet och personaluthyrning. Styrelsen utgörs av Kjell Gunnar Andersson, Töreboda.

Smedjan Invest AB
har bildats med adress Sunnersberg Smedjebacken i Lidköping för förvalta och äga fastigheter och värdepapper. I styrelsen är Stig Sören Jonsson, Sunnersberg, ordförande samt Erik Martin Henström, Sunnersberg, Anna Lovisa Hägerlund, Lidköping, David Alexander Jonsson, Lidköping, Siv inger Marita Jonsson, Sunnersberg, och Stig Andreas Jonsson, Sunnersberg, styrelseledamöter.

Himlagott medicinsk fotvård och massage AB
har bildats med adress Maratongatan 3C i Lidköping för att erbjuda medicinsk fotvård och massage samt hushållsnära tjänster. Ordförande är Ann-Christin Maria Årlid Edvinsson, Lidköping, och Claes Gunnar Allan Edvinsson, Lidköping, är styrelseledamot.

Friels Gräv & Lantbruk AB
har bildats med adress Friel Stommen 1 i Tun för att driva lantbruk och ma-skin¬-entreprenader m m. I styrelsen är Sven Jens-Patrik Gustafsson, Friel, ordförande, och Hans-Peter Rune Gustafsson, ledamot.

Läckö Honung
har bildats med adress Värmeböljan på Kållandsö för att driva biodling och honungsproduktion, samt handel av hudvårdsmedel m m. Innehavare är Kenneth Göran Unger, Kållandsö.

Firma Stefan Sandsjö Lidköping vid Vänern
har bildats som enskild firma med adress Esplanaden 17 för att bedriva personaluthyrning. Innehavare är Stefan Sandsjö, Lidköping.

Fredrik Axelsson Måleri
har bildats som enskild firma med adress Råda Åsledet 14 i Lidköping. Firman skall bedriva byggnadsmåleri. Innehavare är Fredrik Axelsson, Råda.

Kent Larsson Holding AB och Kent Larsson Invest AB
har bildats med adress Olins gränd 4 i Skara för att förvalta aktier m m. Styrelser utgörs av Kent Larsson, Skara.

Berit Larsson Holding AB och Berit Larsson Invest AB
har bildats med adress Olins gränd 4 i Skara för att förvalta aktier m m. Styrelser utgörs av Berit Larsson, Skara.