Gå direkt till Nyheten (Klart i dag – Polisen utökar i Lidköping och Skara)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 22 juni 2018
  1. Dagens namn:
  2. Paulina och Paula
  3. I morgon:
  4. Adolf och Alice

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Klart i dag – Polisen utökar i Lidköping och Skara

Publicerad torsdag, 18 maj 2017, 16:29 av Björn Smitterberg

Polisen i västra Skaraborg kommer att utöka verksamheten och därför har det i dag blivit klart dels att åklagarhuset invid Polisstationen skall byggas om och användas som kontor för poliser som bl a ska utreda bedrägerier, och dessutom är det klart att Skara skall få mer polisiär verksamhet. Hela Polishuset skall utnyttjas i Skara, nuvarande verksamheter blir kvar men det blir även mer utredningar som skall ske här.

– Vi använder inte hela polishuset i Skara i dag – men det kommer vi att göra i fortsättningen. Även poliser i yttre tjänst kommer att stationeras i Skara, säger Fredrik Malm, chef för polisen i västra Skaraborg.

På sikt kommer öppethållandet på stationen i Vara att utökas.

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet