Gå direkt till Nyheten (Kronocampingen årets turismföretag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Söndag 23 april 2017
  1. Dagens namn:
  2. Georg och Göran
  3. I morgon:
  4. Vega

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

De senaste kommentarerna

Se fler kommentarer

Mötesplatsen i dag

LÖRDAG 22 APRIL

Iqbaldagen
10-12,30: Aktiviteter av och med barn, aktiviteter mot barnslaveri m m. Ballonger säljs, ballongsläpp 12,30.

Kinnekulletrampet
Cykelarrangemang

Löparhelg
22-23 april: Naturum Vänerskärgården Läckö. Paket med träningspass.

Klädbytardag
10-14: Byte av barnkläder och barnsaker. Rotundan i Folkets Park.

Må gott-dag
10-14: Flera evenemang i Götene centrum

Jätteloppis
Sparbanken Lidköping Arena

STF Lidköping
09: Fågelvandring Söne mad. Samling vid Gamla Vattentornet för samåkning. Medtag matsäck. Ornitolog Jonas Lind leder. Info 17852.

Djurens Vänner
11-12,30: Lördagsöppet Esplanaden 22.

Bio och livesändningar som visas på Folkets Hus (föreställningar på Röda Kvarn anges särskilt):
12.00 Foajén Lunchmusik, fri entré
14.00 Baby-bossen (sv. tal), 7 år
14.30 Klas Klättermus och de andra djuren…(sv. tal), Barntillåten
16.30 Skönheten och odjuret (eng. tal), 11 år
19.00 Direkt från Metropolitan: Eugen Onegin, 230 kr 4 tim
19.45 Fast & Furious 8, 15 år

Hela Mötesplatsen – klicka

Kronocampingen årets turismföretag

Publicerad fredag, 21 april 2017, 10:45 av Redaktionen

campingstugor_120522Utmärkelsen ”Årets Turismföretag” delas ut till ett företag, förening eller stiftelse i Destination Läckö-Kinnekulle som arbetar utifrån kärnvärden såsom hållbarhet, samverkan och attraktivitet med ett positivt och handlingskraftigt arbetssätt. För 2016 går utmärkelsen till Kronocamping Lidköping med motiveringen:

”2016 års turismföretag är ett företag som under många år utvecklat sin verksamhet till att vara ett föredöme på många sätt inom besöksnäringen och har med hjälp av duktiga medarbetare konsekvent byggt upp sin verksamhet till en hög nivå. Årets turismföretagare har både utökat sitt aktivitetsutbud under året och även bl.a. byggt ny konferensdel och reception. Företaget arrangerar ständigt olika aktiviteter för att locka fler gäster i samverkan med olika samarbetspartners. Med sin framgångsrika camping i Lidköping där servicen är i fokus, har detta företag bidragit till att stärka besöksnäringen i Destination Läckö-Kinnekulle.

2016 års turismföretag är Kronocamping Lidköping”

– Vi är väldigt stolta och glada över att bli årets turismföretag 2016. Denna utmärkelse gör att vi känner oss extra stolta då detta kommer från de som verkar för turismen i regionen och att vårt arbete uppskattas. Med stor glädje och inspiration är vi supertaggade att vara en del av övriga aktörer som verkar för turismen i regionen och att göra området långsiktigt hållbart och ännu mer attraktivt som besöksmål i framtiden, säger Pernilla Söderström, Kronocampingen Lidköping.

Priset delades ut i samband med Destination Läckö-Kinnekulle AB:s bolagsstämma på Kronocamping Lidköping 20 april av Jim Josefsson, VD och Stefan Johanson, ordförande i Destination Läckö-Kinnekulle AB.

Pressmeddelande