Gå direkt till Nyheten (Kronocampingen årets turismföretag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. Fredag 26 maj 2017
  1. Dagens namn:
  2. Vilhelmina och Vilma
  3. I morgon:
  4. Beda och Blenda

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

De senaste kommentarerna

Se fler kommentarer

Mötesplatsen i dag

FREDAG 26 MAJ

Vårmarknad i Lidköping
9,30-15: Utställningar, artister, modevisning, m m. Handelsrådet arrangerar.

Skara Lundsbrunns Järnväg 50 år
13-20 Lokstallets dag i Skara

SeniorCenter, aktiviteter, Målaregatan 22, tele. 771288
8:30-10:30 Marknadsfrukost, härlig frukost uppdukad till en kostnad av 40 kr, drop in!
10:30 Inomhus boule

Bio och livesändningar som visas på Folkets Hus (föreställningar på Röda Kvarn anges särskilt):
11.00 Smurfarna: Den försvunna byn (sv. tal), 7 år
11.00 Souvenir, Barntillåten
13.15 Milo – månvaktaren (sv. tal & sv. text), 7 år
13.15 The Circle, 11 år
15.15 Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge 3D, 11 år
16.00 Dancer, Barntillåten
18.00 Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge, 11 år
18.00 Inte hela världen?, 7 år
20.45 Alien: Covenant, 15 år
20.45 Guardians of the Galaxy Vol. 2, 11 år

Hela Mötesplatsen – klicka

Kronocampingen årets turismföretag

Publicerad fredag, 21 april 2017, 10:45 av Redaktionen

campingstugor_120522Utmärkelsen ”Årets Turismföretag” delas ut till ett företag, förening eller stiftelse i Destination Läckö-Kinnekulle som arbetar utifrån kärnvärden såsom hållbarhet, samverkan och attraktivitet med ett positivt och handlingskraftigt arbetssätt. För 2016 går utmärkelsen till Kronocamping Lidköping med motiveringen:

”2016 års turismföretag är ett företag som under många år utvecklat sin verksamhet till att vara ett föredöme på många sätt inom besöksnäringen och har med hjälp av duktiga medarbetare konsekvent byggt upp sin verksamhet till en hög nivå. Årets turismföretagare har både utökat sitt aktivitetsutbud under året och även bl.a. byggt ny konferensdel och reception. Företaget arrangerar ständigt olika aktiviteter för att locka fler gäster i samverkan med olika samarbetspartners. Med sin framgångsrika camping i Lidköping där servicen är i fokus, har detta företag bidragit till att stärka besöksnäringen i Destination Läckö-Kinnekulle.

2016 års turismföretag är Kronocamping Lidköping”

– Vi är väldigt stolta och glada över att bli årets turismföretag 2016. Denna utmärkelse gör att vi känner oss extra stolta då detta kommer från de som verkar för turismen i regionen och att vårt arbete uppskattas. Med stor glädje och inspiration är vi supertaggade att vara en del av övriga aktörer som verkar för turismen i regionen och att göra området långsiktigt hållbart och ännu mer attraktivt som besöksmål i framtiden, säger Pernilla Söderström, Kronocampingen Lidköping.

Priset delades ut i samband med Destination Läckö-Kinnekulle AB:s bolagsstämma på Kronocamping Lidköping 20 april av Jim Josefsson, VD och Stefan Johanson, ordförande i Destination Läckö-Kinnekulle AB.

Pressmeddelande

Inga kommentarer

Kommentarsfunktion är inaktiverad för denna nyhet